Categorii
Linux - Informatica

Ghid de instalare Linux Mandriva Spring


Pentru cei interesati, ghidul de instalare al distributiei Linux Mandriva este disponibil aici in format pdf.

Happy install !

Ionel Scrofan

8 răspunsuri la “Ghid de instalare Linux Mandriva Spring”

Tu ai facut ghidul de instalare? Felicitari!!!… totul este pe intelesul tuturor, fiecare termen este descris in detaliu de ex: urpmi… etc. Fiecare pas de instalare este descris in detaliu (imagine),10++*. Daca ai putea pune un link sau o pagina .pdf cu urpmi (tot ce se poate face cu el) ar fi perfect 😀 …

Salve nepoate ! Mi-ar fi placut sa particip la realizatea acestui ghid, dar nu prea a fost timp…din pacate. Asa ca… nu l-am facut eu…eu doar l-am pus pe blog. Despre URPMI…sunt multe manuale in internet (in engleza) 😉 Cauta cu google si alege de acolo ce crezi ca-ti poate folosi. Te tuc !

menualul e excelent realizat! cat despre videoclip, m-a lasat fara cuvinte! senzational!

E un ghid foarte bun… e la fel ca si cand inveti o limba straina. Nu va dati batuti repede, incercati Linux Mandriva, daca urmati sfaturile din acest manual, nu aveti cum sa gresiti… iar cand intampinati vreo problema cautati cu Google… o sa ramaneti surprinsi cat de mare e si cum se ajuta cei din comunitatea open source.

Cei ce incearca Mandriva sunt bineveniti pe forumul de la Mandrivausers.ro, unde realizatorii Ghidului si nu numai isi pun osul la treaba sa rezolve cat mai multe probleme de la utilizatori!

Erdei Rudolf, puteti sa puneti si linkul de descarcare al ghidului de pe acest blog, in formul Mandrivausers.ro. Puteti sa-l considerati „oficial”, daca ajuta ! Numai bine si „Viva Linux !!”

Lasă un comentariu