Pană nu cu mult timp în urmă siteurile aşa zis ale diasporei, dar cu o culoare portocalie de fond de te dureau ochii, erau moarte de-a binelea (vedeti aici). Acum, se pare ca le-au scos din amorțeală viitoarele alegeri prezidențiale din toamnă.

Siteurile de împroşcală a contracandidaților au scos din nou la luptă arsenalul de târâtoare; în prima linie fiind la loc de cinste nevertebratele, care nu se semnează în articolele scrise, stând la umbra anonimatului, ca-i mai in siguranta. A doua linie, e formata din muritorii de foame, mai bine zis, cei care la un preț de nimic sunt plătiți să renunțe la orice urmă de coloană vertebrală, pentru a se integra mai bine cu generalul (care intre noi fie vorba nu face nicio brânză) şi care-i mână în lupta pentru cucerirea si îndobitocirea alegătorilor manelişti și inculți pe care marele strateg al generalului (care nu-i dușmănit de nimeni dar care vede la tot pasul dușmani din cauza orizontului îngust din dotare) îi adună la 3 concerte și trei beri. Scopul adunărilor adunăturilor este acela de a ameți alegătorul cu mintea scurta cu apa de ploaie lunga. În multe cazuri soluția dă rezultate şi uite aşa ies din urna vietățile târâtoare, care își aduc aminte de muritorii de rând doar când mai au ceva de ros la orizont.

Ca sa vedeți despre ce vorbesc vedeti aici un exemplu.

Toate cele bune și atenție la neatenție, poate cineva va bate la ușă cerându-vă să renunțați la coloana vertebrală… voi alegeți !

Numai bine !

Ionel Scrofan

Reclame