„Aia care ne conduc nu sint oameni! Vin din patru in patru ani, ne dau o punga de zahar si ne indeamna la vot. Oamenii tac si rabda. Pe oamenii astia tineri care mai taie si ei o caruta de lemne ii amendeaza, iar la trei abateri fac puscarie. Unii au ajuns sa vinda caii sa plateasca amenda. Dar ia uitati-va la camionul ala cu prelata, stiti ce are acolo? Vine din munte cu lemn. Tot mai cara! De unde e de unde nu e, tot mai gasesc cit sa duca in Austria lor! Praduiesc cu acte! Nea Emil a fost in comisia de votare. „S-a ajuns la asa deznadejde ca oamenii nu mai vor nimic! Nu mai vor sa auda de nimeni, nu mai vor sa voteze pe nimeni! Din o mie de persoane au votat 80!” De pe gardul de linga gater zimbesc, din pozele portocalii, Rares Niculescu si EBA.” Continuarea aici

Text preluat de pe hotnews.ro

Cred ca ultimii ani au fost caracterizati ca anii hoției la români, ai nesimțirii şi ai  indiferentei fată de țara noastră, important fiind buzunarul politicianului si a celor din cercul sau de influienta precum și câștigul imediat. Cine va plăti pentru toate aceste rele produse de acesti nesatui si nesabuiti, pentru aceste defrișări fără control ? Tot omul de rând, cel care cu greu își duce traiul si-si castiga painea lucrand la padure, padure care in curand va fi doar o amintire.

„Codru-i frate cu romanul” – chiar aşa ?

Vom rămâne în curând singuri la părinti daca nu vom face nimic si vom asista nepasatori la actiunile nesabuite ale conducatorilor manjiti!

Ionel ScrofanReclame