Cine a spus ca în Castellon nu există o mişcare politică serioasă ?

Pionieri au fost cei de la PSD, Cristian Georgescu fiind cel ce a înfiinţat organizaţia PSD Castellon. Nu s-a lăudat şi nu a făcut prea mare zarvă, ci şi-a văzut de treabă. Au urmat apoi PD-L -istii, în frunte cu „luptătorii pentru românii fără căpătâi” – Dan Ioniţă şi William Brânză, care spre deosebire de cei de la PSD si PNL, au făcut tot ce n-au făcut ceilalţi, adică s-au lăudat cât cuprinde şi şi-au atribuit merite inventate. Acum a venit şi rândul celor de la PNL, care au înfiinţat în Castellon Clubul Liberalilor Romani, de care nu putem spune mare lucru deoarece încă nu ştim ce hram poartă.

E foarte clar că până acum nici PSD-ul nici PNL-ul nu au dus o campanie de îndobitocire a românului în stilul agresiv şi de multe ori nu tocmai ortodox ca cel al PD-L -ului. Dar ce să-i faci, aşa-i când trăieşti prea mult timp cu doctrina comunistă sub piele… ajungi să utilizezi metodele de intimidare şi manipulare specifice epocii de aur.

M-a uimit sa văd feţe, la întrunirea PNL, care până nu cu mult timp în urmă erau ale unor personaje ce se declaraseră simpatizanţi ai PD-L ului. Se schimbă lumea pe aici de culori politice precum alţii de ciorapi.

Ăsta e comunicatul de presa al Clubului Liberalilor Romani din Castellon:

Castellón, 9 noiembrie Sub sloganul „Împreună schimbăm România”, Clubul Liberalilor Români a fost inaugurat la Castellón, în prezenţa candidaţilor PETRE ROMAN si DANIEL ZAMFIR Inaugurat la o săptămână după deschiderea Clublui din Zaragoza, Clubul Liberalilor Români din Castellón a fost deschis oficial sâmbătă după-amiază, în prezenţa candidaţilor Petre Roman (Senat) şi Daniel Zamfir (Camera Deputaţilor).

Obiectivele principale al Cluburilor Liberalilor Români din Spania sunt participarea activă a românilor din Spania la viaţa politică din România, odată cu alegerile din 30 noiembrie, care constituie şi prima ocazie a românilor din diaspora să voteze oameni politici care să le reprezinte cu adevărat interesele în Parlament, dar şi să contribuie la integrarea românilor în societatea spaniolă.

Clubul Liberalilor Români din Castellon, cu sediul în Calle Padre Vella, numărul 2, Castellón, are deja 100 de membri, iar coordonatorii săi sunt Alexandru Dulamă şi Adrian Mihălcescu. Cu ocazia inaugurării Clubului din Castellón, candidatul PNL la Camera Deputaţilor pentru românii din Europa, Daniel Zamfir, a declarat că unitatea românilor din Spania este deosebit de importantă la aceste alegeri, pentru că reprezentanţii lor în Parlament, pentru prima dată în istorie, vor putea iniţia o serie de legi care să îi protejeze.

„Birocraţia şi drepturile românilor din străinătate sunt probleme deosebit de importante, la fel ca programul de întoarcere acasă, care începe de la informarea completă şi concretă. În acest sens, acordul cu Ministerul Muncii din Spania, prin agenţiile INEM de pe tot teritoriul Spaniei, este primul pas pentru informarea privind locurile de muncă în România şi condiţiile de salarizare”, a precizat candidatul Daniel Zamfir.

La inaugurarea Clubului Liberalilor Români din Castellón, cei doi candidaţi au subliniat faptul că românii din Spania reprezintă şansa României pentru schimbare.

Pentru mai multe informaţii, ELENA ROMAN Coordonator CLUBUL LIBERALILOR ROMÂNI MADRID Tel.: 665 116 558

123

Recunoaşteţi personajele ?

Le doresc viaţă lungă fondatorilor clubului !

Vom trăi şi vom vedea dacă vor face ceva pentru românul din Castellon.

Timpul are întotdeauna răspunsul !

Numai bine !

Ionel Scrofan

Reclame