Părerea mea e că cei ce compun clasa politică aflată la putere în România au doar 4 clase şi 2 neuroni, că altfel nu-mi explic…

Există creştere economica în România sau doar un deficit extern imens ? Dom-le prim ministru, este sau nu este creştere economică ?

Clar ca este, dar cu preţul îndatorării României până în măduva oaselor… cred ca e o falsa creştere economică. Va veni şi pe noi mult povestita şi nedorita criză… un euroi tocmai s-a făcut 3.872 RON şi încă nu e criză.

De ce scade valoarea leului ? Vedeţi aici. Banca Naţională nu cred să se lanseze în stabilizarea monedei. Băncile din România nu dau nici un fel de declaraţii, ba din contră, tac chitic, chiar nu trebuie să ştie cel ce are bani la bancă ce se va putea întâmpla cu economiile lui ?

Aleşii noştri au votat cu toţii mărirea pensiilor, (măsură populistă) ca pensionarii să aibă hârtie de şters la fund după o masă copioasa compusă din pâine goală îngheţată de gradele celsius, în minus, din apartamentele lor. Va creşte inflaţia, care e deja galopanta… şi mai o si ajutaţi d-lor … de unde aveţi bani pentru mărirea pensiilor ? Sau mai cereţi împrumut ? E o soluţie, dar adio creştere economica…
Sunteţi nişte inconştienţi domnilor guvernanţi şi domnilor parlamentari, mai aveţi bani pentru alegeri ?

Mergeţi după principiul „după mine potopul „, sau care e raţiunea dvs ?

Cu aşa politicieni nu-i de mirare… , viitor de aur ţara noastră are, iar vlăstarele sunt pe măsura profesorilor… (sau cel puţin cele pe care le cunosc personal pe aici, pe unde locuiesc eu) !

Numai bine !

Ionel Scrofan

Reclame