„In lipsa banilor pe care dumneavoastră îi trimiteţi acasă, dacă aceşti bani nu ar ajunge în băncile romaneşti, guvernul ar trebui să se împrumute pentru a acoperi diferenţa dintre exporturi şi importuri. Banii pe care îi trimiteţi acasă sunt cei care ne fac să nu împrumutăm bani şi pentru acest lucru, încă o dată, vă mulţumesc”, a spus „şeful” Băsescu celor 500 de romani prezenţi la liturghia de inaugurare a Episcopiei din Italia, din apropierea Romei. (adevărat, spun eu)

Traian a mai dat cu presupusul, asigurându-i pe românii din Italia că, „în următorii 3-4 ani, salariile din România vor fi foarte aproape de salariile plătite în prezent de italieni.” (sa o vedem şi pe asta)
„Se apropie momentul în care motorul dezvoltării României se va încetini, se va opri chiar, dacă nu vom avea forţă de muncă să susţinem dezvoltarea tarii”. (foarte adevărat)

„România are nevoie de voi acasă în perioada următoare, aşa cum astăzi are nevoie de banii voştri în băncile din România. În concluzie, în cel de-al doilea mandat al meu, vă aştept acasă”, a spus Traian Basescu.

Referitor la ultimul paragraf, pot să-l asigur pe Basescu, că multi dintre cei care suntem plecaţi în străinătate, nu căutam doar bani, ci şi un mod de viată civilizat. În România, poţi vedea pe unul cu bani spălând audi-ul Q7 în mare lângă turiştii care fac baie, doar pentru că are bani, regulile şi legile neexistând pentru el, pe altul care nu ştie să stea la coada că-l cunoaşte pe portar şi altul care omoară oameni pe strada şi a doua zi e lăsat liber de către procurorii corupţi pe motiv ca nu e un pericol public. Nepotismul şi proasta creştere merg mână în mână cu sistemul ticăloşit pe care Basescu l-a agreat în toţi anii mandatului său.

Din păcate, din oferta de politicieni pe care o avem în momentul de faţă, nu e niciunul să mă convingă…

Aşadar, dle Basescu, eu sper că singurul mandat pe care să-l primiţi de acum înainte, să fie unul poştal sau de arestare ! Pe mine nu m-aţi convins !

Numai bine !

Ionel Scrofan – unul care a crezut in dvs.

Reclame