Vadim Tudor, liderul PRM, a făcut din nou declaraţii „scandaloase”, după cum ne-a obişnuit. Declaraţia incendiară de azi a fost:
„Decât o democraţie bolnavă, mai bine o dictatură sănătoasa !”

„La ora actuală politica este cea mai mare ruşine pentru tară. Cei mai multi politicieni sunt nişte infractori”, susţine senatorul PRM. „Uitaţi-vă ce joc de glezne pe la tot felul de scoli de vară şi simpozioane fac aceşti nemernici. Mie mi-e ruşine că fac parte din această clasă politică. România este o ţară neguvernată la ora actuală, dominată de anarhie şi condusă de „mafioţi”, a mai spus preşedintele PRM.

Şi mie îmi e ruşine că faceţi parte dintr-o asemenea clasa politică şi aş mai adăuga în aceiaşi linie cu declaraţiile dvs : decât un politician nebun, mai bine un tratament sănătos ! 😉 .

S-a găsit hoţul să strige – hoţul ! Cum rămâne cu morţii de la revoluţie, cei care au vrut să schimbe „dictatura sănătoasă” de care vorbiţi ? Îi înviem şi aducem dictatura ca astfel, moartea lor să nu fie în zadar ? Mi-ar crăpa obrazul de ruşine să fac declaraţii de acest gen, gândindu-mă la părinţii care au rămas fără copii, sau la copiii orfani ai revoluţiei. Vadim face parte din categoria oamenilor care nu gândesc când vorbesc şi nu au nici un respect pentru nimic, decât pentru propriul ego supraponderal !

Cu aşa politicieni nu poate sa meargă bine România, şi nu mă refer numai la Vadim… îi găsim peste tot şi în toate partidele…

Păcat ca nu-i taxăm cum merită pe aceşti impostori, pseudo politicieni, aceşti cameleoni ai ideologiilor politice. Poate se va deştepta în al 12-lea ceas şi badea ION, realizând că nu totul trece doar prin stomac şi va vota pentru un viitor, nu-mi mai permit să vorbesc despre un viitor mai bun, ci doar despre un viitor pentru cei ce vin.

Greu şi anevoios drum mai avem de parcurs… începând cu schimbarea mentalităţii şi terminând cu puterea de voinţă şi răbdare… răbdare, care se va termina, arzând încet, încet ca o lumânare a revoluţiei, despre care mai vorbesc doar unii.

Brucane… nu mai eşti printre noi să vezi câtă dreptate ai avut !

Numai bine !

Ionel Scrofan

Reclame