După zborurile spaţiale ale imaginaţiei „viitorului premier Geoana”, s-a ajuns şi la aterizarea „cu picioarele mai pe pământ”, aterizare ce nu a fost cu mâna în fund, ci cu o nouă găselniţa scoasă din acelaşi loc, după judecata de valoarea emisă: să pună la tractoare GPS. Cum s-a ajuns aici ?

În urma unei vizite la târgul de utilaje agricole Agralimex, Geoană s-a pus la punct cu ultimele noutăţi în materie de agricultura şi a văzut un tractor echipat cu aer condiţionat, radiocasetofon şi geamuri electrice.
Geoana a întrebat foarte inspirat : „GPS are?”

Bine frate, de ce să nu-i punem şi un vagon restaurant, sau poate un cip în debla celor ca tine, că eşti un pericol lăsat nesupravegheat, ţi-as sugera eu… tot aşa doar de dorul Leli.

Când ţara arde, Geoană se piaptănă. Cred că ar trebui să schimbăm ceva în ţara noastră şi am putea începe cu schimbul locurilor…

De exemplu: Geoana să trăiască un an în pielea unui ţăran ce lucrează la câmp şi care de-abia îşi duce traiul, aşa îl va putea înţelege cu siguranţă pe ţăran şi necesitatea acestuia de a avea GPS la tractor 😀 . Nu zic ca nu ar fi o bună soluţie la lipsa tractoriştilor care, se pare că şi-au schimbat postul de muncă şi îi găsim în parlament la ora actuală. Astfel, tractoarele ar merge singure, conduse de la distanţă de cel mai mare tractorist al patriei, ales de noi bineînţeles. Dar până atunci, cred ca ar trebui să găsim soluţii la problemele reale ale ţării, că sunt o gramadă din păcate. Una ar putea fi : ce sa ari cu respectivul tractor, că agricultura e „în epoca de piatră” ?

Interesante şi pline de „intoxicaţii” preţioase sunt intervenţiile acestui personaj. Chiar dacă nu învăţam nimic din ele, ne mai descreţesc frunţile cel puţin…

Numai bine !

Ionel Scrofan

Reclame