Nu prea ne-am facut temele si am fost avertizati de catre CE. Coruptia este principala problema a Romaniei, sau cel putin asa reiese din raportul de la Bruxelles. Daca e sa ne luam dupa respectivul raport, stam mai bine ca si bulgarii…doar ca bulgarii nu sunt un punct de referinta si cred ca nu ar trebui sa ne comparam cu ei…

Ludovic Orban a calificat „ca fiind echilibrat acest raport al Comisiei privind situatia justitiei din Romania”, subliniind faptul ca Bruxelles-ul „a notat progresele, masurile necesare si, mai ales, criticile„.
„Ce s-a intamplat in cazul Bulgariei, si insist foarte mult, este un semnal foarte clar ca in niciun fel Comisia nu va ezita sa ia masurile cele mai dure cu putinta in conditiile in care se vor constata chestiuni similare in celelalte state membre, inclusiv in Romania”, a spus comisarul european Leonard Orban intr-o intalnire cu presa romana aflata la Bruxelles. „Uitati-va la cazul Bulgariei si veti intelege riscurile enorme nu numai pentru Romania”, a spus oficialul european. (Hotnews)

Mai traim si mai vedem, cine stie…poate intr-o zi cantecul celor de la Casa Loco va reflecta realitatea…

Asa-i ca-s optimist ?

Numai bine !

Ionel Scrofan

Locations of visitors to this page

Reclame