Cu ceva timp in urma intr-unul dintre articole, vorbeam despre posibiltatea de a gasi o solutie pentru cei care au in Spania o ipoteca si doresc sa se intoarca in Romania. Cine a a spus ca „nevoia il invata si-l ajuta pe om”, a avut mare dreptate.

Am intalnit un tanar roman din Cluj, care are un bar prin zona Corte Ingles in Castellon. Vrand sa transladeze barul, si-a dat seama ca a investit mai mult decat ar putea, in acest moment, sa primeasca vanzand afacerea. A facut un calcul simplu si a ajuns la urmatoarea concluzie:

Va scoate la vanzare 10.000 bilete la un pret de 5 euro fiecare bilet. La un an de la punerea in vanzare a biletelor se va face o tragere la sorti (cu notarul de fata), iar cel care va avea biletul castgator va avea posibilitatea sa vanda, sau sa continue cu respectivul bar. Toate acestea se vor face intr-un mod legal. E bine de stiut ca in acest moment, barul s-ar putea transfera cu suma de 20.000 euro (dupa cum spune actualul proprietar, ar fi avtut mai multe oferte la acest pret)

Altfel spus : se pot castiga 20.000 euro cu un bilet de 5 euro si noroc.

Nu stiu ce sa zic… mai sunt intentii de acest gen, dar cu ipoteca… idee mediatizata si la TV: un spaniol care nu mai poate plati ipoteca, intr-un an va pune apartamentul la bataie si se va efectua o tragere la sorti dupa principiul sus mentionat.

La rugamintea tanarului ce a avut ideea, am pus acest articol pe blog ca sa va dati cu parerea. Poate fi, sau nu viabila ?

Astept raspunsurile voastre 😀

Numai bine !

Ionel Scrofan

Locations of visitors to this page

Reclame