In apropierea Consulatului Roman din Castellon au birouri firme relationate cu activitati colaterale obtinerii documentelor sau diferitelor acte de la consulat (traduceri, legalizari de acte, apostile, etc). Trebuie sa o spun de la bun inceput ca e dreptul fiecaruia sa-si cheltuiasca banii cum crede de cuviinta. Dar, daca e sa gandim un pic, nimic nu e lasat la intamplare, deoarece respectivele firme sunt bine situate strategic si indrumarile anumitor persoane catre aceste firme ne fac, intr-un mod direct sau nu, sa apelam la acestea, cu toate ca preturile sunt mai mari decat la alte firme care presteaza aceleasi servicii.

Va e usor sa castigati banii ? Eu cred ca nu, dar lor le e usor sa-i castige, deoarece anumite persoane interesate „prostesc” lumea ca doar de acolo sunt valabile traducerile, apostilele si legalizarile de acte !

Nu va lasati prostiti. Nu e de loc asa. Lipsa de informare si manipularea subliminala ne fac sa luam decizii care de multe ori nu sunt cele mai benefice pentru buzunarul nostru.
Au ajuns sa se imbogateasca pe spinarea oamenilor, care din diverse motive nu au acces la informatie, ce ajung sa fie manipulati „de persoane de bine”.

Nimic nu e negru, nimic nu e alb, totul e gri cand e vorba de bani… cateodata chiar si caracterul persoanelor care in anumite momente pozau intr-o lumina buna !

Tot noi, trecem prin viata veseli,
Cand nu exista fapte bune ci doar interese,
Tot noi, ne privim cu ochii plini de venin,
Viata e trista dar noi continuam sa ne zambim
(Obladon)

Numai bine !

Ionel Scrofan

Locations of visitors to this page

Reclame