…asa sunt unii cand iau decizii, rapizi, pripiti, dandu-si arama pe fata cat ai clipi, lipsindu-le probabil si niste neuroni, ca altfel nu inteleg. In urma alegerilor locale din Romania, s-au mai schimbat sefii din administratiile locale, altii „de culoare”, altii de nume, iar altii au ramas la fel. La fel au ramas si cei de la Asociatia Romanilor din Castellon (si cica si din Valencia si Alicante), cand au sunat la biroul unei institutii publice spund ca „le pare rau” ca cineva va pleca, confundand institutia publica cu partidul politic, la fel cum fac si cu propria asociatie… sau partid ? Cine mai stie… cred ca nici ei nu mai stiu !! Nu fac deosebire intre functionar public si politician… dar, in schimb, cu acest telefon, au lasat-o clar, dand de inteles ca ei fac politica si ca la ei se aleg asa…in functie de interesele partidului 😉

Confundati mai sunteti, domnilor si doamnelor „reprezentanti ai romanilor din Castellon„… daca presedintelele unui consilu judetean nu mai apartine aceluiasi partid ca si presedintele anterior, nu se schimba si functionarii care au ocupat postul in urma unui concurs pentru a lucra in institutiile publice si de stat.

Articol cu dedicatie : „pentru cei care gresesc aproape de fiecare data si intotdeauna din acelasi motiv… reaua credinta !”

Ionel Scrofan

Reclame