Mai demult, locul unde intalneai cea mai mare acumulare de prosti pe metru patrat era armata. Gaseai de toate felurile, mai prosti, mai putin prosti, moldoveni, ardeleni, ragateni si olteni, adunati intr-o gloata, ascultau de un alt analfabet mai mare (in grad). Generalizand un pic… cam acelasi lucru se vede acum pe ecranele televizoarelor. Candidati, parca veniti din armata – ca nivel intelectual, se intrec in a fabula si a promite lucruri imposibile, incercand manipularea maselor si punandu-si medalii nemeritate! Altii se lauda pe la TV (cum ar fi de ex: Wiliam Branza) cum ca in Castellon se fac multe activitati culturale datorita lor si asociatiei pe care o conduc verisori de-ai lor. Asa sa fie ? Nu contenea omul sa se umfle in pene si sa-si umple gura de saliva cand vorbea de laptele si mierea ce a facut sa curga pe raurile seci din Castellon pentru romanii din Spania. Sper ca si-a muscat limba. Ma rog… cine nu cunoaste „ctitoriile marilor nostri conducatori” poate il cred pe Branza, dar noi, cei din Castellon stim care e adevarul ! Cat timp va mai trebui sa avem parte de generatia asta de politicieni inutili cu studii de carton…?

Le dau dreptate atat Parazitilor cu piesa „Slalom printre cretini„, cat si lui Kapa cand spunea „Doua lucruri sunt omniprezente: hidrogenul si prostii”. Politicienii or fi hidrogen? Cu siguranta ca da… dar partea cealalta predomina 😀

Imi cer scuze putinilor politicieni adevarati, pentru care acesasta caracterizare nu se potriveste (inca mai exista, dar sunt pe cale de disparitie) !

Ionel Scrofan

Reclame