In ziarul, El Mediterraneo de ieri doamna Angela Placintar loveste dinnou ! In cine ? In tiganii romani din Italia si indirect in romanii de aici, speriind Castellonul si bagand frica in oasele spaniolilor inca o data. In doua cuvinte ce spune Placintar: vin tiganii din Italia…si in special in Castellon. Eu cred ca este o adevarata clarvazatoare, doar ca bila de cristal e cam murdara…ca nu prea se nimeresc prorocirile ! Anul trecut a mai facut declaratii in acelasi ziar (vedeti aici) speriindu-i pe spanioli si ridicand gradul xenofobiei in Castellon. Nu prea a nimerit-o. Sa vedem daca a curatat „globul de cristal” intre timp – poate ii iese de data asta. „Las asociaciones de rumanos critican las medidas que ha adoptado Berlusconi” – El Mediterraneo. Aceeasi lipsa de profesionalism si din partea celor de la El Mediterraneo, deoarece Daniel Ionita si Angela Placintar nu sunt toate asociatiile de romani din Castellon…. domnilor ziaristi, cu toate ca si eu critic aceste masuri…nu am declarat nimic.

Desde Cáritas informaron de que no se ha detectado ningún incremento significativo en la atención a gitanos rumanos, por lo menos hasta la fecha” – Caristas a declarat ca nu a crescut numarul tiganilor romani in Castellon, cel putin pana in acest moment.

Mai lasati-va doamna de sperieturi si de facut proiecte in urma socului creat… ca si cum v-ar pasa… ce e mai important e ce este in spatele proiectului, nu-i asa ? Nu-i nimic… sa va fie de bine ! Dar nu mai umblati cu speriatul ca poate se ia !

Ionel Scrofan

Reclame