Pe zi ce trece stirile despre Microsoft schimba de culoare…dinspre nuante gri inspre negru. Steve Ballmer, cel care tine fraiele companiei in mainile sale a dezamagit investitorii, care se asteptau la castiguri puternice, cand colo, puternice au fost cuvinetele „partie…coboram !”. Profitul a scazut cu 11% fiind sub estimarile analistilor consultati de Reuters, care se asteptau la 14,49 miliarde dolari. Dupa anunt, actiunile companiei au scazut cu 5%, joi (24.04.2008), pe Wall Street.

Sfatul meu: monopolul nu e bun… e la fel ca si comunismul sau lipsa democratiei (lipsa alternativei), de aceea va recomand sa schimbati si sa alegeti dintre sutele de siteme linux, sistemul operativ care se potriveste calculatorului dvs. E ca si cum toata lumea ar trebui sa poarte aceeasi culoare si aceasi uniforma. De ce nu mii de culori? …e asa de frumoasa diversitatea. Exista alternativa si una buna, fara virusi, si gratis, una care merge pe principiul: imparte cu toata lumea, deoarece intelepciunea si stiinta apartin intregii lumi, nu doar unei singure persoane, iar patentele si „uniforma de culoare gri”… sa fie pentru Bill Gates si compania!

Trebuie sa ne acomodam cu ideea ca windows-ul este dinozaurul ce nu se mai poate adapta pietei, iar in curand, va fi pe cale de disparitie … si mi-as permite o lozinca:

INVATATI, INVATATI, INVATATI – LINUX ! Vedeti aici.

Ionel Scrofan

Reclame