In ultimul timp, pentru un grup de persoane destul de restrans, blogul meu deranjeaza foarte mult, sunt chiar persoane ce umbla prin Castellon cu o pagina A4 scoasa la imprimanta cu „un articol deranjant” aratand-o prin mediile prin care se invart. Acestor persoane nu pot decat sa le multumesc din suflet pentru publicitatea ce o fac! Scandal nu vreau, destul se face si asa… doar vreau sa le mai multumesc celor care „m-au facut om, punandu-ma la radio si m-au facut presedinte al asociatiei pe care o conduc” – deoarece asa mai spuneau „cei cu pagina A4”.

Se vede ca deranjez foarte tare… va rog sa ma iertati, asta sunt… am fost si pana acum, doar ca pana in acest moment nu prea v-a interesat, acum, cand multi ajung la informatii „interzise” clar ca deranjeaza… deoarece incercati sa controlati orice informatie care contravine intereselor dvs, cu internetul, in schimb, e un pic mai greu….

Vreau sa ramana foarte clar: MULTUMESC CELOR CARE „M-AU PUS LA RADIO” ! Va multumesc din suflet… poate aveti vreun inlocuitor fidel intereselor dvs, iar astfel, va mai poate deranja doar acest blog…vedeti aici

Incepand de astazi vor fi oameni ce vor avea asupra lor 2 pagini A4 scoase la imprimanta…

Mii de scuze cititorilor fideli pentru acest post !

Ionel Scrofan

Anunțuri