Pentru cei din Castellon ce vor sa lucreze in Romania, acest comunicat de presa al Ambasadei Romane din Spania poate fi util:

Ambasada Romaniei la Madrid anunta ca Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse din Romania si Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca vor organiza o sesiune de informare asupra conditiilor de angajare in Romania si o bursa a locurilor de munca, in zilele de 12 si13 aprilie, la Castellon de la Plana.
Intalnirile vor avea loc la PAVILIONUL PERGOLA (parcul RIBALTA) din Castellon de la Plana, dupa urmatorul program: sambata, 12 aprilie, de la 10.30 la 16.00 si duminica, 13 aprilie, de la 10.00 la 13.00.

Programul cuprinde informari legate de situatia pietei fortei de munca din Romania, conditiile de angajare, oferte de locuri de munca din partea unor angajatori si baze de date cu locuri de munca disponibile, aspecte legate de asistenta sociala (pensii, prestatii medicale, prestatii de somaj, prestatii familiale), drepturile si obligatiile lucratorilor romani din Spania, riscurile muncii fara forme legale. Vor fi, de asemenea, facilitate informatii privind inceperea de afaceri in Romania si oportunitatile de finantare, inclusiv prin programele de finantare din fonduri UE.

Sa vedem ce va iesi…in Italia nu a fost mare lucru…sa speram ca va fi util si va aduce solutii reale pentru cei ce vor sa se intoarca in Romania cu un contract de munca 😉

Reclame